Αγαπητοί φίλοι,

Το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο σκιών έχει την δύναμη να διδάσκει μαζί με το χιούμορ, να μαθαίνει την ιστορία μαζί με το γέλιο, να βγάζει γλώσσα στην εξουσία να μιλάει με χιούμορ για τις γενικά παραδεκτές αξίες. Έχει τόσο δύναμη που μπορεί και ανατρέπει το ζοφερό κλίμα που κατακλύζει μικρούς και μεγάλους με τα θέματα της οικονομίας.

Εμπιστευτείτε την δουλειά μου και την 28χρονη πείρα μου.

Καλέστε στην εκδήλωσή σας το ποιοτικότερο και φθηνότερο θέαμα για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

 • Με ποικίλο ρεπερτόριο που ακουμπάει στην παράδοση, δίνω τα σύγχρονα, πανανθρώπινα μηνύματα της ειρηνικής συνύπαρξης, της συναδέλφωσης, της οικολογίας, προκαλώντας το ενδιαφέρον όχι μόνο των μικρών, αλλά (όπως παλιά), και των μεγάλων.

 • Προσαρμοσμένες παραστάσεις για προσχολική και σχολική ηλικία.

 • Παραστάσεις για Γυμνάσια και Λύκεια.

 • Εξειδικευμένες παραστάσεις για ξενόγλωσσο κοινό (στα Ελληνικά αλλά με εισαγωγή και έμφαση στην εικόνα.

 • Για ένα ποιοτικά άριστο αποτέλεσμα που θα βγάλει τους οργανωτές «ασπροπρόσωπους»

Έτσι για πάνω από 28 χρόνια:

 • Συμμετέχω στις σπουδαιότερες εκδηλώσεις εκατοντάδων δήμων της Ελλάδας και του εξωτερικού: Φεστιβάλ Αθηνών (Λυκαβηττός – Κατράκειο)

 • Ελληνικού Κινηματογράφου (Θεσσαλονίκη), Καλλιθέας , Πάτρας, Πέτρας (Πετρούπολη), Σπαθάρειου.

 • Εκτός Ελλάδος με περιοδείες σε 10 πόλεις Καναδά, 2 πόλεις του Βελγίου, 2 πόλεις της Ολλανδίας, 5 Γερμανίας.

 • Δυο φορές συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Προύσας της Τουρκίας, διδασκαλία με παράσταση στο Πανεπιστήμιο «Gazi» της Άγκυρας (Τουρκία)

 • Πραγματοποιώ την οργάνωση & παραγωγή των τηλεοπτικών εκπομπών Καραγκιόζη της ΝΕΤ.

 • Έχω δημιουργήσεις 4 μόνιμα Θερινά Θέατρα στην Αθήνα και επαρχία και πέντε χειμερινές σκηνές στην Αθήνα & Πειραιά με τελευταία στο VILLAGE PARK (μέχρι 2003).

  Την τελευταία δεκαετία δίνω κάθε καλοκαίρι παραστάσεις δυο φορές την βδομάδα στο μόνιμο «Θέατρο Χρυσοστομίδης» στο Κερατσίνι (μέσα στο Πάρκο «Ανδρέας Παπανδρέου» - Σελεπίτσαρι).

*NEO* Ακολουθείστε αυτή τη σελίδα για να υπολογίσετε αυτόματα το συνολικό κόστος μιας παράστασης.


ΠΑΡΕΧΩ:

α) 30 διαφημιστικές αφίσες,
β) πλούσια σκηνή τριών μέτρων,
γ) μικροφωνική εγκατάσταση 150 W mono (ή 2Χ200 W stereo για τέλειο ήχο), καθώς και πλούσιο ρεπερτόριο από 200 παραδοσιακά έργα με σύγχρονες χαριτολογίες, διάρκειας μέχρι 90 λεπτά (με ενδιάμεσο διάλειμμα 10΄).
ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ: Η Ιστορία του Παγκόσμιου Θεάτρου σκιών, σε 20 λεπτά, με σλάϊντς, ιστορική αφήγηση και μουσική επένδυση, από την Ινδία μέχρι την Ελλάδα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
:

α) Μία εξέδρα (ή το υπάρχον πάλκο σκηνής) με ελάχιστες διαστάσεις: πλάτους: 4 μέτρων, βάθους: 3 μέτρων και ελάχιστου ύψους: 50 πόντους
β) Μία πρίζα 2 KW,
γ) Δύο τραπεζάκια και
δ) Καθίσματα για το κοινό και η ανάλογη διαφημιστική προβολή

Για να δείτε το αναλυτικό κοστολόγιο για κάθε περιοχή της Ελλάδας κάντε κλικ εδώ. Πάνω από 10 παραστάσεις έκπτωση 20%. Στην περίπτωση που δεν έτυχε να συνεργαστούμε στο παρελθόν κατά συνέπεια δεν γνωρίζετε την δουλειά μου, κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα κατάλογο με φορείς με τους οποίους κατά το πρόσφατο παρελθόν συνεργάστηκα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μου, για έγκαιρο προγραμματισμό των ημερομηνιών που επιθυμείτε.

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Σταθερό: 210-4616664

Κινητό: 6977357493


 

Διευθύνσεις e-mail

Πάνος Καπετανίδης: panoskap@hotmail.com

Υπεύθυνος του Site: shadeborg@yahoo.com 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, (και πάντως με την αναφορά προέλευσης) Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.